Acțiune incendiu Complex Veteranilor

Data publicării: Joi, 15 apr 2021

Ieri, 14.04.2021, în jurul orei 14:30, polițiștii locali aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Bulevardul Iuliu Maniu au observat că din incinta Complexului Veteranilor se degaja un fum gros, iar mai multe persoane aflate la cumpărături părăseau în grabă zona respectivă.

Polițiștii locali s-au deplasat în interiorul complexului și au constatat izbucnirea unui incendiu la un spațiu comercial, astfel că au apelat imediat Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 și dispeceratul instituției anunțând evenimentul produs.

Mai multe grupuri de persoane curioase care se aflau la cumpărături au fost îndepărtate din jurul zonei afectate. În scurt timp, la fața locului au sosit mai multe autospeciale ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență pentru stingerea incendiilor, precum și echipaje ale Poliției Locale Sector 6, Secției 21 Poliție, Jandarmeriei și unități mobile SMURD.

Agenții locali prezenți la fața locului au luat măsuri de asigurare cu bandă de protecție a zonei în vederea împiedicării intrării accidentale de persoane către locul unde s-a produs incendiul.

De asemenea, echipaje ale Serviciului Circulație din cadrul Poliției Locale au luat măsuri de asigurare a fluenței circulației pe Bulevardul Iuliu Maniu pentru ca acțiunile de intervenție la eveniment să se desfășoare în condiții optime.

Ca urmare a intervenției prompte a pompierilor, incendiul produs a fost localizat şi stins, neexistând victime sau posibilitatea ca flăcările să se extindă și la alte spații comerciale.

Cercetările au fost preluate de către reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență pentru aflarea cauzei care a stat la producerea incendiului.

Totodată, polițiștii locali vor intensifica patrulările pe itinerariile prestabilite pentru menținerea ordinii și siguranței publice pe raza Sectorului 6.