Acțiuni desfășurate în perioada 29.03.2021 – 04.04.2021 în vederea respectării ordinii şi liniştii publice

Data publicării: Miercuri, 7 apr 2021

În perioada 29.03.2021 – 04.04.2021, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice.

Cu această ocazie au fost legitimate 502 de persoane, identificate 18 persoane fără domiciliu şi aplicate 67 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 24.250 de lei, dintre care trei avertismente.

În cazul persoanelor fără domiciliu sunt aplicate măsuri de identificare şi de conducere la centrele special amenajate de pe raza Sectorului 6 solicitându-se în acest sens  și sprijinul reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 în vederea acordării unor eventuale servicii sociale adecvate situaţiei cu care aceste persoane se confruntă în prezent, în măsura în care acestea îşi oferă consimţământul de a beneficia de măsurile de protecţie socială conferite de legislaţia în vigoare.

Totodată polițiștii locali în colaborare cu agenții poliției române au participat la acțiuni comune de verificare a unui număr de 58 de persoane aflate sub incidența măsurii de izolare la domiciliu.

Astfel de acţiuni vor avea caracter permanent, fiind guvernate de interesul cetăţenilor Sectorului 6, în sensul protejării acestora împotriva faptelor antisociale,  precum şi pentru creşterea gradului de siguranţă civică, asigurarea şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza Sectorului 6.