Acțiuni ale Poliției Locale Sector 6 în vederea respectării ordinii și liniștii publice

Data publicării: Miercuri, 8 dec 2021

În perioada 22.11.2021 – 28.11.2021, poliţiştii locali au desfășurat acțiuni punctuale, cu preponderență la sfârșit de săptămână, în zonele predispuse adunărilor de persoane care consumă alcool până la ore târzii în apropierea locuinţelor și depistării celor care încalcă în mod repetat prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice cu modificările și completările ulterioare.

Cu această ocazie au fost legitimate 582 persoane și au aplicat 64 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 13.700 de lei dintre care patru avertismente. Acțiunile au vizat mai multe zone din sector cum ar fi: Dezrobirii, Pădurarilor, Moinești, Regie, Crângași, Valea Oltului, Bld. Ghencea ,Bld. Timișoara.

Astfel de acţiuni au caracter permanent pentru protejarea cetățenilor Sectorului 6, împotriva faptelor antisociale, asigurarea şi menţinerea ordinii și liniștii publice precum şi pentru creşterea gradului de siguranţă civică, pe raza sectorului.