Fetiță găsită de polițiștii locali și încredințată mamei

Data publicării: Luni, 20 iun 2022

Sâmbătă, 18 iunie, o zi obișnuită în Parcul Drumul Taberei din Capitală. Bunici pe bancă, cupluri plimbându-se de mână, copii chicotind veseli la locurile de joacă.

Dintr-o dată, pentru o tânără mămică, timpul s-a oprit în loc, atunci când a constatat că nu-și mai găsește fetița. În joacă, micuța de 5 ani a alergat, s-a îndepărtat și s-a pierdut.

Paula și Elena, polițiste locale, patrulau chiar în acel moment pe aleile parcului. Mămica, disperată, le-a solicitat ajutorul. Pe baza semnalmentelor comunicate, colegele noastre au pornit o cursă contra cronometru în căutarea fetiței. Din fericire, în aproximativ 10 minute, au găsit-o. Stătea îngândurată pe o bancă și plângea, căutându-și mama din priviri.

Cu mult tact, Paula și Elena au reușit să o liniștească. Reîntâlnirea dintre mamă și copilul ei a fost una emoționantă. E greu de descris în cuvinte ușurarea, fericirea și recunoștința femeii, în clipa în care și-a revăzut fiica. A trăit spaima vieții ei! Cu lacrimi în ochi, le-a mulțumit polițistelor pentru ajutor.

Recomandăm părinților să fie mult mai atenți și să-și supravegheze în permanență copiii, mai ales în locurile aglomerate.