Începerea noului an școlar

Data publicării: Joi, 8 sep 2016

Poliţiştii Locali vor asigura ordinea şi liniştea publică, precum şi siguranţa rutieră în zona unităţilor de învăţământ cu ocazia începerii noului an şcolar.

Luni, 12 septembrie 2016, odată cu deschiderea noului an şcolar de învăţământ, Poliţia Locală Sector 6 a luat măsuri specifice pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea ordinii şi liniştii publice, în zonele instituţiilor de învăţământ. În acest sens, au fost suplimentate dispozitivele de ordine şi siguranţă publică. De asemenea, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier în zonele respective, pentru prevenirea accidentelor rutiere şi ambuteiajelor.

La nivelul Sectorului 6, pentru a asigura un climat adecvat desfășurării procesului educațional, este implementat un sistem de monitorizare video la 63 de unități de învățământ.

Poliția Locală Sector 6 asigură, pentru cele 63 de unități de învățământ, prin dispeceratul instituției, monitorizarea video 24/24 ore, 7/7 zile, optimizând astfel timpul de interveție al polițiștilor locali atunci când este periclitată siguranța elevilor.

Totodată se va acţiona și în zonele adiacente instituţiilor de învăţământ pentru depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică și procesul de învățământ.

Poliţiştii locali ai Sectorului 6 urează tuturor elevilor mult succes în noul an şcolar!