În această perioadă se efectuează lucrări de modernizare a sistemului de telefonie iar robotul de informare NU este disponibil.
Vă anunțăm că apelurile pentru Dispecerat sunt în continuare înregistrate.

Persoană cu mandat de arestare depistată de Poliția Locală Sector 6

Data publicării: Luni, 3 feb 2020

În data de 01.02.2020, în jurul orelor 11:00 poliţiştii locali aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona str. Valea Roșie, Cartier Prelungirea Ghencea, au observat un bărbat de aproximativ 40 de ani care la vederea agenților a devenit agitat și în momentul în care i s-a  solicitat să se legitimeze a încercat să se sustragă controlului motivând că trebuie să ajungă rapid la o adresă din apropiere. Din verificări s-a stabilit identitatea acestuia în persoana numitului  D.D.M., în vârstă de 43 de ani, cu domiciliul pe raza Municipiului București și faptul că pe numele său era emis mandat de arestare pentru săvârșirea unor fapte de natură penală.

Cel în cauză a fost condus și predat pe bază de proces verbal polițiștilor Secției 25 Poliție în vederea continuării cercetărilor și luarea măsurilor legale care se impun.

Totodată polițiștii locali vor intensifica patrulările pe itinerariile prestabilite pentru menținerea ordinii și siguranței publice pe raza Sectorului 6.