Persoană depistată de politiștii locali în timp ce conducea un autovehicul fără a deține permis de conducere

Data publicării: Vineri, 16 iul 2021

Astăzi 16.07.2021, în jurul orei 09:30, poliţiştii locali aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe digul Lacul Morii (Insulă) au depistat o persoană de sex feminin în timp ce conducea un autovehicul într-o zonă semnalizată prin indicatoare rutiere cu semnificația „Accesul Interzis”.

Din verificările efectuate de către polițiștii locali privind identitatea persoanei respective, s-a stabilit faptul că aceasta se numește I.A.F. în vârstă de 37 de ani cu domiciliul pe raza Municipiului București și nu deține permis de conducere.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii locali au solicitat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 un echipaj de la Brigada Rutieră București care s-a prezentat în scurt timp la fața locului preluând cazul în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii de către persoana în cauză a infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Totodată polițiștii locali vor intensifica patrulările pe itinerariile prestabilite pentru creşterea gradului de siguranţă a circulaţiei rutiere şi pentru menţinerea ordinii publice pe raza Sectorului 6.