Persoană salvată de la înec de un echipaj de poliţişti locali

Data publicării: Luni, 3 aug 2020

În data de 01.08.2020, în jurul  orei 15:00, la dispeceratul instituției a fost primită o sesizare cu privire la faptul că în zona str. Drenajului, în canalul principal cu apă curgătoare care se varsă în Lacul Morii a căzut o persoană de sex masculin care solicită ajutor fiind în pericol de înec.

În cel mai scurt timp un echipaj de poliţişti locali s-a deplasat la fața locului unde a depistat în apă un bărbat care era epuizat şi obosit din cauza efortului depus pentru a se salva. Acesta a fost scos la mal de către agenții locali, fiind apelat în acelaşi timp Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 iar la fața locului s-au prezentat, un  echipaj al Secției 21 Poliție și o ambulanță SMURD care a acordat primul ajutor victimei. Ulterior bărbatul în cauză a refuzat deplasarea la o unitate spitalicească.

Ca urmare a verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana respectivă căzută în mod accidental în apă  se numește T.G. în vârstă de 37 de ani cu domiciliul pe raza  Municipiului București.

Totodată polițiștii locali vor intensifica patrulările pe itinerariile prestabilite pentru menținerea ordinii și siguranței publice pe raza Sectorului 6.