Polițiștii locali Sector 6 mențin ordinea în zona unităților de învățământ în care se organizează examenul de Bacalaureat

Data publicării: Luni, 24 aug 2020

Începând de astăzi 24.08.2020 și până joi, 05.09.2020, perioadă în care se desfăşoară examenul de Bacalaureat (cea de-a doua sesiune, de toamnă), agenţii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 se vor implica activ în menţinerea ordinii şi siguranţei publice la toate unităţile de învăţământ la care vor fi organizate teste.

Cu precădere, vor fi monitorizate momentele sosirii şi plecării candidaţilor şi a însoţitorilor acestora.

Polițiștii vor lua parte, totodată, la activitatea de asigurare a securității și transportului lucrărilor către centrele zonale de evaluare și vor menține funcţionalitatea camerelor de supraveghere din şcolile de pe raza sectorului.

Poliţiştii rutieri vor asigura fluidizarea şi dirijarea traficului rutier în zona unităţilor de învăţământ în care se susține examenul.

Orice problemă poate fi sesizată la numărul de telefon 021.9546, disponibil în permanenţă, pus  la dispoziția membrilor comunității de Direcția Generală de Poliție Locală Sector 6.