Portofel găsit de polițistii locali și înapoiat proprietarei

Data publicării: Luni, 5 apr 2021

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii locali aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona Calea Giulești au găsit un portofel care conţinea un act de identitate, permis de conducere, card de sănătate, mai multe carduri bancare  precum şi o sumă de bani.

Din verificările efectuate de polițiștii locali s-a stabilit că portofelul aparține unei persoane de sex feminin în vârstă de 66 de ani cu domiciliul pe raza Sectorului 6. Agenții au contactat-o la domiciliu pe proprietara portofelului iar aceasta a fost vădit emoţionată motivând că nu se aştepta să-şi recupereze într-un timp atât de scurt bunurile şi a mulţumit poliţiștilor locali pentru surpriza făcută şi pentru faptul că nu va fi nevoită să-şi preschimbe anumite documente.  

Polițiștii locali fac apel la cetățeni să manifeste prudență în piețe, magazine, locuri aglomerate și să-și supravegheze bunurile (portofele, genți, borsete) pentru evitarea unor incidente nedorite.  

Totodată polițiștii locali vor intensifica patrulările pe itinerariile prestabilite pentru menținerea ordinii și siguranței publice pe raza Sectorului 6.