Sancțiuni aplicate conducătorilor auto care staționează pe spațiul verde

Data publicării: Joi, 8 iul 2021

Ieri, 07.07.2021, a fost o zi specială în Cartierul Ghencea. Noul stadion Steaua a fost inaugurat. Începând cu orele 19.00, s-a jucat meciul inaugural dintre echipele C.S.A. Steaua și OFK Belgrad la care au participat peste 10.000 de suporteri. Șoferii a 55 de autoturisme, din comoditate sau rea credință, și-au parcat autovehiculele pe spațiile verzi din apropierea stadionului, spații ce au fost amenajate de curând de către autoritatea locală.

Pentru a descuraja astfel de fapte, Direcția Generală de Poliție Locală Sector 6 a organizat o acțiune fulger cu efective mărite (30 de polițiști locali) care au identificat și sancționat contravențional cu amenzi în valoare de 46.500 de lei pe 48 de conducători auto care au încălcat prevederile H.C.L. Sector 6 nr. 222/2016 privind staționarea vehiculelor și remorcilor pe spațiile verzi aparținând domeniului public sau privat al Municipiului București de pe raza Sectorului 6.

Pentru șapte autovehicule au fost întocmite scrisori de informare pentru identificarea utilizatorilor și sancționarea acestora.

Aceste acțiuni se vor desfășura ori de câte ori situația din teren o va impune.