Suspectă de furt prinsă de polițiștii locali

Data publicării: Luni, 23 aug 2021

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii locali aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Str. Drumul Taberei au observat o persoană de sex feminin care alerga în mod haotic, urmată la scurtă distanță de un cetățean care solicita ajutor pentru oprirea acesteia. Polițiștii locali au intervenit imediat, astfel că au interceptat și oprit cele două persoane.

Din discuțiile purtate cu cei doi a reieșit faptul ca lui O.D. în vârstă de 60 de ani cu domiciliul în Municipiul București, în timp ce se afla la o terasă, i-a fost subtilizată de către persoana de sex feminin o borsetă care conținea o sumă de bani, documente de identitate și carduri bancare. Borseta a fost găsită asupra persoanei acuzate de furt.

Ca urmare a verificărilor efectuate de polițiștii locali pentru stabilirea identității, a rezultat faptul că suspecta este O.C. în vârstă de 54 de ani cu domiciliul în Municipiul București. După întocmirea actelor procedurale, persoana prinsă în flagrant a fost predată agenților Secției 22 Poliție pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Totodată, polițiștii locali vor intensifica patrulările pe itinerariile prestabilite pentru menținerea ordinii și siguranței publice pe raza Sectorului 6.