Suspecți de furt prinși în flagrant de polițiștii locali

Data publicării: Marţi, 14 iun 2022

Ziua de 13 iunie a fost una cu ghinion pentru trei bărbați din județul Călărași. Au venit la furat tocmai la noi în Sectorul 6, dar au fost prinși în fapt.

În miez de noapte, polițiștii locali din cadrul Direcției Ordine Publică au fost sesizați prin dispeceratul instituției cu privire la o spargere în incinta unui șantier de pe strada Aleea Politehnicii. Au intervenit rapid.

La fața locului, trei tineri cu vârste cuprinse între 22 și 27 de ani furau materiale de construcții. Apucaseră să-și umple portbagajul mașinii cu 26 de găleți de tencuială decorativă, în greutate totală de 650 de kilograme.

La vederea polițiștilor locali, hoții au încercat să fugă, dar au fost prinși și predați agenților de la Secția 20 pentru continuarea cercetărilor.

Vă recomandăm să fiți atenți și să vă asigurați bunurile, proprietățile! Trebuie să știți că, în general, hoții își cercetează terenul ziua și acționează noaptea. Pentru a preveni astfel de fapte, polițiștii locali își vor intensifica acțiunile de patrulare.